Cartofi taranesti de post

Timp de preparare: - min

Dificultate: medie

Ingrediente:

  • 10 cartofi,
  • 3 catei de usturoi,
  • 2 ceapa,
  • 1 ceasca ulei,
  • 1 cana apa,
  • piper,
  • sare

Mod de preparare:
Ceapa se curata, se taie marunt si se pune la calit. Cartofii se curata, se spala, se taie si se adauga peste ceapa calita. Se amesteca usor, apoi se adauga apa si se acopera cu un capac pana se innabusa. Cateii de usturoi se sfarama si se adauga peste cartofi. Se adauga sare, piper si se lasa la fiert acoperit, pana sunt gata.

O reteta propusa de: sicilia sicilia (sicilia)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Cartofi taranesti.