8.Desprindem BLATUL cu grija de pe hartie si se taie in doua(pe lungime)
9.GLAZURA:
Topim pe aburi ciocolata cu frisca lichida, se glazureaza cele doua blaturi, deasupra de bezea.
Se acopera cu celalalt blat cu glazura in jos, catre crema...
10.BLATUL superior se stropeste cu siropu' obtinut din ingredientele specificate m.sus(la rece) se orneaza cu frisca batuta, turnata cu recipienti speciali pt.oranat....
11.Se da tortul la frigider pentru cel putin 2-3 ore (inainte de a servi)
Hmmm...migalooos daaar ...DELICIOOOS!
Pofta si bafta!
O reteta propusa de: arianna sabau (arianna_blue)
Panasonic prezintă noua gamă inovativă de mașini de făcut pâine

Sondaj: Peste jumătate dintre persoanele cu diabet declară că le este greu sau foarte greu să vorbească cu cei apropiați despre hipoglicemie
Studiu: Cum a fost afectată viața profesională și personală a femeilor în timpul pandemiei
Începe a 2-a ediție „Odiseea Tânărului Artist”, concursul național de amploare pentru copiii talentați la artă
Cum pot fi combătute dezavantajele școlii online?