8.Desprindem BLATUL cu grija de pe hartie si se taie in doua(pe lungime)
9.GLAZURA:
Topim pe aburi ciocolata cu frisca lichida, se glazureaza cele doua blaturi, deasupra de bezea.
Se acopera cu celalalt blat cu glazura in jos, catre crema...
10.BLATUL superior se stropeste cu siropu' obtinut din ingredientele specificate m.sus(la rece) se orneaza cu frisca batuta, turnata cu recipienti speciali pt.oranat....
11.Se da tortul la frigider pentru cel putin 2-3 ore (inainte de a servi)
Hmmm...migalooos daaar ...DELICIOOOS!
Pofta si bafta!
O reteta propusa de: arianna sabau (arianna_blue)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară