Torta di mia madre Anna
8.Desprindem BLATUL cu grija de pe hartie si se taie in doua(pe lungime)
9.GLAZURA:
Topim pe aburi ciocolata cu frisca lichida, se glazureaza cele doua blaturi, deasupra de bezea.
Se acopera cu celalalt blat cu glazura in jos, catre crema...
10.BLATUL superior se stropeste cu siropu' obtinut din ingredientele specificate m.sus(la rece) se orneaza cu frisca batuta, turnata cu recipienti speciali pt.oranat....
11.Se da tortul la frigider pentru cel putin 2-3 ore (inainte de a servi)
Hmmm...migalooos daaar ...DELICIOOOS!
Pofta si bafta!
O reteta propusa de: arianna sabau (arianna_blue)
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei