IN ACEST ARTICOL:
"Torta di mia madre Anna" este prefertul mamei mele... Ea este mentorul meu!
7.Gelatina se topeste pe aburi, se amesteca cu cca trei linguri de crema iar apoi se adauga la cantitatea totala de crema, amestecand.... iar dupa asta se da crema la frigider......

8.Desprindem BLATUL cu grija de pe hartie si se taie in doua(pe lungime)

9.GLAZURA:
Topim pe aburi ciocolata cu frisca lichida, se glazureaza cele doua blaturi, deasupra de bezea.
Se acopera cu celalalt blat cu glazura in jos, catre crema...

10.BLATUL superior se stropeste cu siropu' obtinut din ingredientele specificate m.sus(la rece) se orneaza cu frisca batuta, turnata cu recipienti speciali pt.oranat....

11.Se da tortul la frigider pentru cel putin 2-3 ore (inainte de a servi)

Hmmm...migalooos daaar ...DELICIOOOS!

Pofta si bafta!




O reteta propusa de: arianna sabau (arianna_blue)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri