Torta di mia madre Anna

8.Desprindem BLATUL cu grija de pe hartie si se taie in doua(pe lungime)
9.GLAZURA:
Topim pe aburi ciocolata cu frisca lichida, se glazureaza cele doua blaturi, deasupra de bezea.
Se acopera cu celalalt blat cu glazura in jos, catre crema...
10.BLATUL superior se stropeste cu siropu' obtinut din ingredientele specificate m.sus(la rece) se orneaza cu frisca batuta, turnata cu recipienti speciali pt.oranat....
11.Se da tortul la frigider pentru cel putin 2-3 ore (inainte de a servi)
Hmmm...migalooos daaar ...DELICIOOOS!
Pofta si bafta!
O reteta propusa de: arianna sabau (arianna_blue)
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!