Timp de preparare: - min
Dificultate: medie
Ingrediente:
- 20 linguri zahar,
- 20 linguri ulei,
- 20 linguri apa,
- sare,
- 1/2 pachetel bicarbonat de amoniu stins cu lamaie,
- un pachetel zahar vanilat
Mod de preparare:
Ingredientele mentionate se bat cu telul timp de 5 minute, apoi se adauga faina (900 g). Compozitia se framanta timp de 10 minute.
Se unge tava cu ulei, se intinde prima foaie si peste ea se adauga umplutura de mere. Aceasta umplutura se acopera cu a doua foaie si se pune prajitura la cuptor. Este lasata la foc potrivit pana in momentul in care foaia de deasupra capata o culoare aurie. Dupa ce s-a racit, se pudreaza cu zahar vanilat.
O reteta propusa de: sicilia sicilia (sicilia)
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare