Timp de preparare: - min
Dificultate: medie
Ingrediente:
- 20 linguri zahar,
- 20 linguri ulei,
- 20 linguri apa,
- sare,
- 1/2 pachetel bicarbonat de amoniu stins cu lamaie,
- un pachetel zahar vanilat
Mod de preparare:
Ingredientele mentionate se bat cu telul timp de 5 minute, apoi se adauga faina (900 g). Compozitia se framanta timp de 10 minute.
Se unge tava cu ulei, se intinde prima foaie si peste ea se adauga umplutura de mere. Aceasta umplutura se acopera cu a doua foaie si se pune prajitura la cuptor. Este lasata la foc potrivit pana in momentul in care foaia de deasupra capata o culoare aurie. Dupa ce s-a racit, se pudreaza cu zahar vanilat.
O reteta propusa de: sicilia sicilia (sicilia)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?