Timp de preparare: - min
Dificultate: medie
Ingrediente:
- 20 linguri zahar,
- 20 linguri ulei,
- 20 linguri apa,
- sare,
- 1/2 pachetel bicarbonat de amoniu stins cu lamaie,
- un pachetel zahar vanilat
Mod de preparare:
Ingredientele mentionate se bat cu telul timp de 5 minute, apoi se adauga faina (900 g). Compozitia se framanta timp de 10 minute.
Se unge tava cu ulei, se intinde prima foaie si peste ea se adauga umplutura de mere. Aceasta umplutura se acopera cu a doua foaie si se pune prajitura la cuptor. Este lasata la foc potrivit pana in momentul in care foaia de deasupra capata o culoare aurie. Dupa ce s-a racit, se pudreaza cu zahar vanilat.
O reteta propusa de: sicilia sicilia (sicilia)
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT