Timp de preparare: o ora si cateva minutele
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 9 oua
- 250g zahar
- un pachet de unt
- 9 linguri de faina
- un pachet de zahar vanilat
- 1L lapte
Mod de preparare:
Se pune cuptorul la incins pe 120 g C.
1.Untu' se topeste in cateva linguri de lapte, adaugand zaharul, TOTUL la foc mic-mic.
2.Galbenusele se mixeaza bine cu zaharul vanilat, se adauga apoi untul si zaharul topite si racite, laptele rece, albusele batute spuma, plus cele 9 linguri de faina.
3.Se adauga totul intr-o tava unsa si tapetata cu faina, se tine la cuptor cca 1 ora la foc mic( 120 g C )
Pret de-o ora nu se deschide usa cuptorului pentru a nu se lasa ca prajiturica noastra. Dupa ce-a trecut ora vom face un test cu o scobitoare... Daca aluatul ramane-n tava atunci prajitura noastra inteligenta este terminata! :)
Pofta s-avetzi!
O reteta propusa de: arianna sabau (arianna_blue)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?