Timp de preparare: 55 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 500g.morcovi,
- 250g.patison,
- 2 cepe,
- 30g.unt,
- 1 lingura chimen,
- sare,
- piper,
- 100g.smantana,
- 1 legatura patrunjel verde,
- 1 l. supa de zarzavat;
Mod de preparare:
1.Morcovii si patisonul se curata de coaja , se spala si se rad .Se condimenteaza cu chimen, sare si piper.Se lasa 10 minute la foc mic pana lasa un pic de zeama.Se adauga supa de zarzavat ,se acopera si se lasa sa dea clocot.Dupa cateva clocote,se ia capacul si se fierbe supa timp de 30 minute, pe foc mic.Se lasa sa se raceasca la temperatura camerei.
2.Se strecoara supa prin sita si se pune din nou sa mai dea un clocot,apoi se amesteca cu smantana .Inainte de a servi,se adauga patrunjelul verde tocat.Se serveste cu crutoane .
O reteta propusa de: Maria Vekas (Tracy)
Herbalife Nutrition lansează primul Shake Gourmet în Europa & Africa

Sondaj: Peste jumătate dintre persoanele cu diabet declară că le este greu sau foarte greu să vorbească cu cei apropiați despre hipoglicemie
Studiu: Cum a fost afectată viața profesională și personală a femeilor în timpul pandemiei
Începe a 2-a ediție „Odiseea Tânărului Artist”, concursul național de amploare pentru copiii talentați la artă
Cum pot fi combătute dezavantajele școlii online?