Timp de preparare: 55 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 500g.morcovi,
- 250g.patison,
- 2 cepe,
- 30g.unt,
- 1 lingura chimen,
- sare,
- piper,
- 100g.smantana,
- 1 legatura patrunjel verde,
- 1 l. supa de zarzavat;
Mod de preparare:
1.Morcovii si patisonul se curata de coaja , se spala si se rad .Se condimenteaza cu chimen, sare si piper.Se lasa 10 minute la foc mic pana lasa un pic de zeama.Se adauga supa de zarzavat ,se acopera si se lasa sa dea clocot.Dupa cateva clocote,se ia capacul si se fierbe supa timp de 30 minute, pe foc mic.Se lasa sa se raceasca la temperatura camerei.
2.Se strecoara supa prin sita si se pune din nou sa mai dea un clocot,apoi se amesteca cu smantana .Inainte de a servi,se adauga patrunjelul verde tocat.Se serveste cu crutoane .
O reteta propusa de: Maria Vekas (Tracy)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară