Timp de preparare: 55 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 500g.morcovi,
- 250g.patison,
- 2 cepe,
- 30g.unt,
- 1 lingura chimen,
- sare,
- piper,
- 100g.smantana,
- 1 legatura patrunjel verde,
- 1 l. supa de zarzavat;
Mod de preparare:
1.Morcovii si patisonul se curata de coaja , se spala si se rad .Se condimenteaza cu chimen, sare si piper.Se lasa 10 minute la foc mic pana lasa un pic de zeama.Se adauga supa de zarzavat ,se acopera si se lasa sa dea clocot.Dupa cateva clocote,se ia capacul si se fierbe supa timp de 30 minute, pe foc mic.Se lasa sa se raceasca la temperatura camerei.
2.Se strecoara supa prin sita si se pune din nou sa mai dea un clocot,apoi se amesteca cu smantana .Inainte de a servi,se adauga patrunjelul verde tocat.Se serveste cu crutoane .
O reteta propusa de: Maria Vekas (Tracy)
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse