Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente (patru portii):
- 500g spanac
- 8 oua
- o legatura ceapa verde
- o legatura patrunjel
- 10 linguri lapte
- 100ml smantana
- 100g paremzan
- 50ml ulei
- sare,piper,usturoi..
Mod de preparare:
Spalam spanacul,il lasam la scurs. Apoi il vom cali in unt. Adaugam ceapa care a fost taiata marunt si o tinem pe foc doar 3 minunte.
Ouale le batem cu laptele, smantana si parmezanul. Adaugam sare si piper.
Prajim omleta (in ulei) pe ambele parti. Deasupra o sa punem amestecul cu spanac. Daca ne place usturoiul putem sa pisam 2-3 catei pentru o aroma mai puternica.
Arianna va doreste...
Pofta mare!
O reteta propusa de: arianna sabau (arianna_blue)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?