Timp de preparare: 15 min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- piept de pui dezosat - 160g
- smantana vegetala(Gran Cucina)–150g
- zahar – 5g
- nuci – 50g
- sare – 5g
- piper – 5g
Mod de preparare:
Se pun zaharul si nucile intr-o tigaie si se lasa pana se caramelizeaza zaharul, se adauga smantana vegetala, se condimenteaza cu sare si piper si se lasa putin sa se ingroase. Se toarna peste pieptul de pui care se pregateste la gratar.
O reteta propusa de: avasiloaiei cristian (cer)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară