Timp de preparare: 15 min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- piept de pui dezosat - 160g
- smantana vegetala(Gran Cucina)–150g
- zahar – 5g
- nuci – 50g
- sare – 5g
- piper – 5g
Mod de preparare:
Se pun zaharul si nucile intr-o tigaie si se lasa pana se caramelizeaza zaharul, se adauga smantana vegetala, se condimenteaza cu sare si piper si se lasa putin sa se ingroase. Se toarna peste pieptul de pui care se pregateste la gratar.
O reteta propusa de: avasiloaiei cristian (cer)
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă