Timp de preparare: 15 min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- piept de pui dezosat - 160g
- smantana vegetala(Gran Cucina)–150g
- zahar – 5g
- nuci – 50g
- sare – 5g
- piper – 5g
Mod de preparare:
Se pun zaharul si nucile intr-o tigaie si se lasa pana se caramelizeaza zaharul, se adauga smantana vegetala, se condimenteaza cu sare si piper si se lasa putin sa se ingroase. Se toarna peste pieptul de pui care se pregateste la gratar.
O reteta propusa de: avasiloaiei cristian (cer)
3 Rețete rapide cu SPANAC pe care merită să le încerci

Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?