Timp de preparare: 15 min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- piept de pui dezosat - 160g
- smantana vegetala(Gran Cucina)–150g
- zahar – 5g
- nuci – 50g
- sare – 5g
- piper – 5g
Mod de preparare:
Se pun zaharul si nucile intr-o tigaie si se lasa pana se caramelizeaza zaharul, se adauga smantana vegetala, se condimenteaza cu sare si piper si se lasa putin sa se ingroase. Se toarna peste pieptul de pui care se pregateste la gratar.
O reteta propusa de: avasiloaiei cristian (cer)
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!