Iaurt, castraveti, usturoi, carnita de pui si porc...un amestec interesant venit din Salonic..
Dificultate:
medie
Timp de preparare:
o ora minim
Ingrediente:
Ingrediente pentru 10 portii
Carne de porc (file) - 600 gr
Piept de pui - 600 gr
Ceapa rosie - 4 bucati
4 - 5 catei de usturoi
2 morcovi
2 ardei grasi rosii, 2 verzi si 2 galbeni
Ciuperci - 500 gr
Patrunjel verde
Iaurt - 1 kg
2 castraveti
Ulei de masline
Salata verde - 2 bucati
6 rosii
Lipie - 2 pachete
Mod de preparare si pregatire:
Carnea se taie julien, se frige la tigaie in ulei.
Se adauga legumele taiate in bastonase, rosiile taiate felii, ciupercile intregi si se potriveste gustul cu sare si piper.
Separat se toaca marunt castravetii, se adauga iaurtul si uleiul de masline.
Sosul astfel obtinut se serveste alaturi de preparat pe un suport de salata verde taiata fideluta.
Se serveste cu lipie(paine dupa preferinta)
POFTA BUNA!
O reteta trimisa de Arianna
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?