Iaurt, castraveti, usturoi, carnita de pui si porc...un amestec interesant venit din Salonic..
Dificultate:
medie
Timp de preparare:
o ora minim
Ingrediente:
Ingrediente pentru 10 portii
Carne de porc (file) - 600 gr
Piept de pui - 600 gr
Ceapa rosie - 4 bucati
4 - 5 catei de usturoi
2 morcovi
2 ardei grasi rosii, 2 verzi si 2 galbeni
Ciuperci - 500 gr
Patrunjel verde
Iaurt - 1 kg
2 castraveti
Ulei de masline
Salata verde - 2 bucati
6 rosii
Lipie - 2 pachete
Mod de preparare si pregatire:
Carnea se taie julien, se frige la tigaie in ulei.
Se adauga legumele taiate in bastonase, rosiile taiate felii, ciupercile intregi si se potriveste gustul cu sare si piper.
Separat se toaca marunt castravetii, se adauga iaurtul si uleiul de masline.
Sosul astfel obtinut se serveste alaturi de preparat pe un suport de salata verde taiata fideluta.
Se serveste cu lipie(paine dupa preferinta)
POFTA BUNA!
O reteta trimisa de Arianna
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT