Iaurt, castraveti, usturoi, carnita de pui si porc...un amestec interesant venit din Salonic..

Iaurt, castraveti, usturoi, carnita de pui si porc...un amestec interesant venit din Salonic..

Dificultate:
medie

Citeste si:
Cum poți mânca mai sănătos de Paște
 Cum poți mânca mai sănătos...

Timp de preparare:
o ora minim

Ingrediente:
Ingrediente pentru 10 portii

Citeste si:
Saliva, un aliat prețios pentru a avea dinți albi și sănătoși
Saliva, un aliat prețios...

Carne de porc (file) - 600 gr
Piept de pui - 600 gr
Ceapa rosie - 4 bucati
4 - 5 catei de usturoi
2 morcovi
2 ardei grasi rosii, 2 verzi si 2 galbeni
Ciuperci - 500 gr
Patrunjel verde
Iaurt - 1 kg
2 castraveti
Ulei de masline
Salata verde - 2 bucati
6 rosii
Lipie - 2 pachete

Mod de preparare si pregatire:
Carnea se taie julien, se frige la tigaie in ulei.
Se adauga legumele taiate in bastonase, rosiile taiate felii, ciupercile intregi si se potriveste gustul cu sare si piper.
Separat se toaca marunt castravetii, se adauga iaurtul si uleiul de masline.
Sosul astfel obtinut se serveste alaturi de preparat pe un suport de salata verde taiata fideluta.
Se serveste cu lipie(paine dupa preferinta)

POFTA BUNA!

O reteta trimisa de Arianna


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri