Iaurt, castraveti, usturoi, carnita de pui si porc...un amestec interesant venit din Salonic..
Dificultate:
medie
Timp de preparare:
o ora minim
Ingrediente:
Ingrediente pentru 10 portii
Carne de porc (file) - 600 gr
Piept de pui - 600 gr
Ceapa rosie - 4 bucati
4 - 5 catei de usturoi
2 morcovi
2 ardei grasi rosii, 2 verzi si 2 galbeni
Ciuperci - 500 gr
Patrunjel verde
Iaurt - 1 kg
2 castraveti
Ulei de masline
Salata verde - 2 bucati
6 rosii
Lipie - 2 pachete
Mod de preparare si pregatire:
Carnea se taie julien, se frige la tigaie in ulei.
Se adauga legumele taiate in bastonase, rosiile taiate felii, ciupercile intregi si se potriveste gustul cu sare si piper.
Separat se toaca marunt castravetii, se adauga iaurtul si uleiul de masline.
Sosul astfel obtinut se serveste alaturi de preparat pe un suport de salata verde taiata fideluta.
Se serveste cu lipie(paine dupa preferinta)
POFTA BUNA!
O reteta trimisa de Arianna
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară