Dificultate:
redusa
Timp de preparare:
135' - min
Ingrediente:
1 pulpa de miel,
3 catei de usturoi,
1/2 lingurita scortisoara,
1/2 lingurita chimen macinat,
1/2 lingurita ghimbir macinat,
1/2 lingurita cuisoare macinate,
1 lingura ulei,
6 linguri miere,
sare,
piper;
Mod de preparare si pregatire:
1.Se curata carnea de pielite, se spala si se usuca cu un servet de bucatarie.Se unge pulpa cu miere,pe toate partile.
2.Se amesteca toate mirodenile intr-un vas ,inclusiv sarea si piperul.Se presara carnea pe toate partile cu amestecul de condimente si se preseaza cu mana , pentru a se lipi de carne.Se infasoara pulpa in folie de aluminiu, se pune in tava cu ulei si se coace ,la cuptor potrivit, cca. 2 ore.
3.Preparatul se serveste cu garnitura dupa plac si un vin alb sec.
Reteta propusa de Vekas Maria (Tracy)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?