12:04, 1 Aprilie 2009 publicat în Retete culinare

Delicios pentru Paste!

Dificultate:
redusa

Timp de preparare:
135' - min

Citeste si:
Cum alegi vinul potrivit pentru o cină în familie
 Cum alegi vinul potrivit...

Ingrediente:
1 pulpa de miel,
3 catei de usturoi,
1/2 lingurita scortisoara,
1/2 lingurita chimen macinat,
1/2 lingurita ghimbir macinat,
1/2 lingurita cuisoare macinate,
1 lingura ulei,
6 linguri miere,
sare,
piper;

Mod de preparare si pregatire:
1.Se curata carnea de pielite, se spala si se usuca cu un servet de bucatarie.Se unge pulpa cu miere,pe toate partile.
2.Se amesteca toate mirodenile intr-un vas ,inclusiv sarea si piperul.Se presara carnea pe toate partile cu amestecul de condimente si se preseaza cu mana , pentru a se lipi de carne.Se infasoara pulpa in folie de aluminiu, se pune in tava cu ulei si se coace ,la cuptor potrivit, cca. 2 ore.
3.Preparatul se serveste cu garnitura dupa plac si un vin alb sec.

Citeste si:
7 Cosmetice naturale cu miere și lăptișor de matcă
7 Cosmetice naturale cu miere...

Reteta propusa de Vekas Maria (Tracy)


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri