Reteta din Oltenia

Timp de preparare:
40 - min

Dificultate:
redusa

sarmaleIngrediente:
500g carne de peste, o ceapa, 50g orez, 1/2 franzela, 100ml lapte, 2 crengute rozmarin, 500ml suc de rosii, sare, piper boabe rosii si verzi, frunze de vita.

Mod de preparare:
Dai prin masina de tocat carnea de peste. Apoi adaugi ceapa tocata marunt si painea inmuiata in lapte si presata bine. Amesteci si potrivesti gustul de sare. Impachetezi sarmalele dar ai grija sa nu pui mai mult de o lingurita de umplutura pe fiecare frunza de vita. Asezi sarmalele intr-un vas, torni sucul de rosii indoit cu apa, pui piperul si rozmarinul si fierbi pe aragaz cam 30 de minute. Dupa acest timp le dai la cuptor 10 minute. Sunt foarte aromate si gusoase si merg bine cu smantana.

O reteta propusa de: Moruzov Raluca (moruzov_raluca)

Imagine: Asidscript


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Sarmale din crap cu rozmarin.