2 - ore
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
Ingrediente
500 g carne macra de vitel
5 linguri de vin alb sec
un cub de unt
o lingurita mustar
sare
piper
cimbru
condimente pentru friptura
2 catei de usturoi
Mod de preparare:
Mod de preparare
Se taie carnea in felii de 1 cm grosime si se bate bine cu ciocanul de snitele. Se unge cu toate ingredientele, mai putin usturoiul care se taie felii. Se acopera cu apa in care s-a pus vinul si se da la cuptor la foc mediu. Se verifica din jumatate in jumatate de ora daca are apa suficienta sa fiarba. Cat de repede este gata depinde de fragezimea carnii.
Se serveste cu cartofi la cuptor si legume gratinate.
O reteta propusa de: sabau arianna (arianna_blue)
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă