3 - ore
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
3KG GOGOSARI
1KG CEAPA
1KG MORCOV
0,5OO ml ULEI
12 LINGURI OREZ(bobul rotund)
SARE,PIPER SI 4 LINGURI BULION
Mod de preparare:
Gogosarii cruzi se dau prin robot(masina de tocat),ceapa taiata julien,morcovii dati pe razatoare ochiuri mari.
In uleiul incins se pune ceapa intai,pe rand morcovii si apoi gogosarii,se sareaza si se lasa la fiert(de preferat in cuptor)pana se ridica uleiul deasupra ,se adauga piperul,bulionul si orezul pe care l-am umflat cu 36 linguri de apa trei-patru clocote ,se mai lasa 15 minute la fiert ,
apoi fierbinte se pune in borcane si se capseaza si se mai tin sub patrui pana a doua zi.
Pofta buna.
Foarte buna petnru zilele de post.
O reteta propusa de: Lenuta Bouaru (bouaru_lenuta)
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?