Ingrediente:
piper,sare ,marar,cimbru,codimente de sarmale.
Mod de preparare:
Se pregatesc frunze de varza acra.Se toaca carnea de vitel si porc nu grasa tare.Se teie ceapa(la 1kg carne tocata 2cepe potrivite)se caleste cu orezul si se lasa sa se raceasca.Se amesteca compozitia cu carnea si codimentele dupa gustul fiecaruia.Pe fundul oalei se aseza crngute de marar cimbru si varza taiata fideluta.
Pe acest pat se pune un ciolan afumat iar in jurul lui se aseaza sarmalele,deasupra se pune varza taiata si un capac putin mai mic decat deschiderea cratitei.Se da la foc mic dupa ce a-ti pus apa peste ele iar dupa 2 ore se pune suc de rosi si se fierbe inca 2 ore la foc foarte mic.
Cei care au rabdare si vor sa manance o sarma super gustoasa pot adauga apa daca este necesar sila foc foarte mic se mai tin inca 2 ore.Pofta buna.
O reteta propusa de: Dan Mihai (pilot1974)
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare