Ingrediente:
piper,sare ,marar,cimbru,codimente de sarmale.
Mod de preparare:
Se pregatesc frunze de varza acra.Se toaca carnea de vitel si porc nu grasa tare.Se teie ceapa(la 1kg carne tocata 2cepe potrivite)se caleste cu orezul si se lasa sa se raceasca.Se amesteca compozitia cu carnea si codimentele dupa gustul fiecaruia.Pe fundul oalei se aseza crngute de marar cimbru si varza taiata fideluta.
Pe acest pat se pune un ciolan afumat iar in jurul lui se aseaza sarmalele,deasupra se pune varza taiata si un capac putin mai mic decat deschiderea cratitei.Se da la foc mic dupa ce a-ti pus apa peste ele iar dupa 2 ore se pune suc de rosi si se fierbe inca 2 ore la foc foarte mic.
Cei care au rabdare si vor sa manance o sarma super gustoasa pot adauga apa daca este necesar sila foc foarte mic se mai tin inca 2 ore.Pofta buna.
O reteta propusa de: Dan Mihai (pilot1974)
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor