Ingrediente:
piper,sare ,marar,cimbru,codimente de sarmale.
Mod de preparare:
Se pregatesc frunze de varza acra.Se toaca carnea de vitel si porc nu grasa tare.Se teie ceapa(la 1kg carne tocata 2cepe potrivite)se caleste cu orezul si se lasa sa se raceasca.Se amesteca compozitia cu carnea si codimentele dupa gustul fiecaruia.Pe fundul oalei se aseza crngute de marar cimbru si varza taiata fideluta.
Pe acest pat se pune un ciolan afumat iar in jurul lui se aseaza sarmalele,deasupra se pune varza taiata si un capac putin mai mic decat deschiderea cratitei.Se da la foc mic dupa ce a-ti pus apa peste ele iar dupa 2 ore se pune suc de rosi si se fierbe inca 2 ore la foc foarte mic.
Cei care au rabdare si vor sa manance o sarma super gustoasa pot adauga apa daca este necesar sila foc foarte mic se mai tin inca 2 ore.Pofta buna.
O reteta propusa de: Dan Mihai (pilot1974)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară