(pentru 4 persoane):
- 1 ardei gras rosu,
- 1 ardei gras galben,
- 1 ardei gras verde,
- 800g.varza,
- 3 felii paine de casa,
- 50g.sunca taiata cubulete,
- 1 ceapa taiata cubulete,
- 3 linguri ulei,
- 100g.masline negre,
- sare,
- piper proaspat macinat,
- 1 lingurita Secretele gustului,
- 1/2 manunchi de patrunjel verde,
- 150g.telemea de oaie.
Mod de preparare:
1.Ardeii -rosu, verde, galben-se spala , se taie in doua , se scot semintele si se taie cubulete.
2.Varza se spala , se taie in doua, se scoate cotorul si se taie fideluta.
3.Se taie painea cubulete.
4.Intr-o tigaie se pune uleiul si se prajeste sunca ,apoi painea cubulete.Se scot din tigaie si se pun intr-o salatiera.In restul de ulei se pune ceapa si se caleste.Se adauga ardeii si se lasa sa se caleasca timp de 10 minute.Se condimenteaza cu sare, piper si o lingurita de Secretele gustului.
5.Se spala patrunjelul, se toaca, se amesteca cu telemeaua de oaie taiata cubulete sau ruopta cu mana, cu maslinele , cu sunca si painea si cu legumele.Se aranjeaza in salatiera sau se servesc din tigaie.Se insoteste salata de un vin alb sec.
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice
3 noi terapii celulare aprobate de FDA. 74% dintre studiile aflate în desfășurare sunt dedicate oncologiei
Cancerul de sân triplu negativ (TNBC) în România. Sondaj: 7 din 10 paciente chestionate cu TNBC au până în 50 de ani