(pentru 4 persoane):
- 1 ardei gras rosu,
- 1 ardei gras galben,
- 1 ardei gras verde,
- 800g.varza,
- 3 felii paine de casa,
- 50g.sunca taiata cubulete,
- 1 ceapa taiata cubulete,
- 3 linguri ulei,
- 100g.masline negre,
- sare,
- piper proaspat macinat,
- 1 lingurita Secretele gustului,
- 1/2 manunchi de patrunjel verde,
- 150g.telemea de oaie.
Mod de preparare:
1.Ardeii -rosu, verde, galben-se spala , se taie in doua , se scot semintele si se taie cubulete.
2.Varza se spala , se taie in doua, se scoate cotorul si se taie fideluta.
3.Se taie painea cubulete.
4.Intr-o tigaie se pune uleiul si se prajeste sunca ,apoi painea cubulete.Se scot din tigaie si se pun intr-o salatiera.In restul de ulei se pune ceapa si se caleste.Se adauga ardeii si se lasa sa se caleasca timp de 10 minute.Se condimenteaza cu sare, piper si o lingurita de Secretele gustului.
5.Se spala patrunjelul, se toaca, se amesteca cu telemeaua de oaie taiata cubulete sau ruopta cu mana, cu maslinele , cu sunca si painea si cu legumele.Se aranjeaza in salatiera sau se servesc din tigaie.Se insoteste salata de un vin alb sec.
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară