Un preparat plin de savoare, consistenta si gust.
Echipa Delly iti ureaza Sarbatori fericite!

Timp de preparare:


50 - min

Dificultate:

redusa

Ingrediente:

  • 6 cotlete de porc,
  • 50g.unt,
  • 4 linguri cu ulei,
  • sare,
  • piper;

Mod de preparare:

1.Se taie cotletele de grosimea unui deget .Daca au prea multa grasime,se taie si se elimina o parte.Se taie apoi bucatile de oase dinspre sira spinarii si se scurteaza costitele.

2.Se pun cotletele intr-o tava unsa cu ulei amestecat cu unt,se sareaza, se pipereaza, se pun 5 linguri de apa pe fundul tavii si se dau la cuptor,la foc potrivit.Se stropesc din cand in cand cu sosul din tava.Nu se intorc cu furculita ,ci cu o spatula,fiindca prin intepatura furculitei va iesi sucul gustos al fripturii si aceasta se va usca.

Dupa ce cotletele s-au rumenit pe ambele parti,se pune pe un platou garnitura preferata -piure de cartofi,pilaf de orez, legume asortate etc.-si se construieste in jurul ei o coronita de cotlete.De Craciun , platoul va arata deosebit de apetisant daca se impodobeste cu fructe-boabe de struguri, coacaze, agrise, felii de gutuie sau mar, rosii cireasa etc.Un Merlot, demisec, rosu rimeaza excelent cu cotletele de porc.

O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Creează o atmosferă de bucurie și sărbătoare în casa ta în aceste zile: Cele mai frumoase coronițe de Paște, pot schimba radical aspectul locuinței tale!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri