Extra fin!

Timp de preparare:

30 - min

Dificultate:

redusa

Ingrediente:

(pentru 4 portii):

  • 4 felii de carne de porc,
  • sare,
  • piper proaspat macinat,
  • 200g.spanac(fiert si tocat),
  • 4 felii de sunca,
  • 4 felii de cascaval,
  • 3 linguri ulei,
  • 200g.rosii cocktail,
  • 1/2 manunchi de busuioc ,
  • rondele de lamaie pentru ornat;

Mod de preparare:

1.Se sareaza si pipereaza carnea;pe fiecare felie de carne se pune o felie de sunca, spanac(impartit in 4 portii),o felie de cascaval , se ruleaza si se prind cu o scobitoare.

2.Se frig in ulei incins pe toate partile.Rosiile cocktail se spala , se taie in doua si se pun peste carne.Se lasa sa se caleasca impreuna 5 minute .

3.Carnea se repartizeaza pe farfurii impreuna cu rosiile, se presara busuioc si se orneaza cu rondele de lamaie .Preparatul se serveste cu un vin alb sec.

Pofta buna!

O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Cordon bleu cu spanac.