Este pur si simplu delicios.

Este pur si simplu delicios.

Dificultate:

redusa

Timp de preparare:

25- min

Ingrediente:

  • 1 piept de rata,
  • 350g.boabe de struguri albi si negri,
  • 1 portocala,
  • 40g.unt,
  • 1 lingura otet de mere,
  • 1/2 cub Knorr s[pa de pasare,
  • patrunjel,
  • sare,
  • piper;

Mod de preparare:

1.Se taie oblic pieptul de rata in felii groase de 1 cm.si se prajesc in putin unt ,dupa care se pastreaza la cald.

2.Se pun intr-un vas zeama de portocale ,otetul de mere si 1/2 cub Knorr dizolvat in putina apa rece ;se lasa sa giarba la foc potrivit pana scade sosul putin.

3.Se calesc boabele de struguri in putin unt.

4.Se pun pe un platou feliile de rata, se inconjoara cu boabe de struguri ,apoi se toarna sosul cald ,se presara cu patrunjel verde tocat si se servesc imediat.

Pofta buna!

O reteta propusa de Vekas Maria


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Piept de rata cu struguri.