- 5 kg gogosari
- 4 l apa
- 0.6 l otet topoloveni
- 0.5 kg zahar
- 4 linguti de zahar
- boabe de mustar si piper
- 4-5 foi de dafin
- 1 plic de conservant dr otker
- 1 conopida
- 2 morcovi
Mod de preparare:
Se pune int-o oala de 6 l apa, sarea otetul si zaharul la fiert. Se curata gogosarii de seminte, se spala si se pun in zeama fierbinte pt 3 min si de scot intr-un vas la racit.
Asa se procedeaza si cu morcovii si conopida.
Se aseaza in borcane ,se pun mirodeniile si in zeama ramasa se adauga consevantul , apoi se toarna peste gogosari si se capseaza.
O reteta propusa de: Savu Mihaela (CRIS21-79)
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse