O alta modalitate de a pregati gogosari in otet.

Ingrediente:

  • 5 kg gogosari
  • 4 l apa
  • 0.6 l otet topoloveni
  • 0.5 kg zahar
  • 4 linguti de zahar
  • boabe de mustar si piper
  • 4-5 foi de dafin
  • 1 plic de conservant dr otker
  • 1 conopida
  • 2 morcovi

Mod de preparare:

Se pune int-o oala de 6 l apa, sarea otetul si zaharul la fiert. Se curata gogosarii de seminte, se spala si se pun in zeama fierbinte pt 3 min si de scot intr-un vas la racit.
Asa se procedeaza si cu morcovii si conopida.

Se aseaza in borcane ,se pun mirodeniile si in zeama ramasa se adauga consevantul , apoi se toarna peste gogosari si se capseaza.

O reteta propusa de: Savu Mihaela (CRIS21-79)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Gogosari in otet.