50 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 12 clatite (nu prea mari),
- 2 ardei rosii,
- 1 ardei gras galben,
- 1 catel de usturoi,
- 250g.mozzarella,
- 6 sardele in ulei,
- 500g. rosii,
- 30g.telemea de capra,
- busuioc,
- 6 linguri ulei, sare,
- piper;
Mod de preparare:
1.Ardeii unsi cu ulei se frig 20 de minute,se pun intr-un vas de sticla, se acopera si se lasa sa se raceasca, apoi se curata de pielita.
2.Rosiile se cufunda cu un strecurator in apa clocotita, se curata de pielita,se curata de seminte si se taie cubulete.
Se pun 3 linguri de ulei peste rosiile taiate,1/2 catel de usturoi zdrobit,se sareaza si se calesc 15 minute ,apoi le presaram cu busuioc tocat.
3.Se incalzesc 3 linguri de ulei , se adauga restul de usturoi,ardeiul, sardelele,sarea si se calesc impreuna 5-6 minute.
4.Cu aceasta compozitie se umplu clatitele , la care se mai adauga si mozzarella taiata cubulete.Se aseaza clatitele intr-o forma de Jena, se acopera cu rosiile, se presara cu telemea de capra si se gratineaza, la 200*C,in cuptorul preincalzit.
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară