Ce ar fi daca ai pregati pentru cei dragi o salata exotica?

Ingrediente

  • 1 pastrav crud
  • 1 pepene galben
  • 1 rosie
  • 2 ardei grasi
  • 1 peste afumat
  • 1 castravete
  • 1 cutie mica de porumb
  • 1 gogosar murat
  • maioneza
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Se taie pepenele galben pe jumatate. Se scobeste si miezul se taie in bucatele. La fel se taie in bucati si pestele si restul ingredientelor.
Se adauga putina maioneza si se amesteca bine. Intreaga compozitie se pune in coaja de pepene si se serveste rece.

Pofta buna!


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Salata exotica.