- 1 pastrav crud
- 1 pepene galben
- 1 rosie
- 2 ardei grasi
- 1 peste afumat
- 1 castravete
- 1 cutie mica de porumb
- 1 gogosar murat
- maioneza
- piper
- sare
Mod de preparare
Se taie pepenele galben pe jumatate. Se scobeste si miezul se taie in bucatele. La fel se taie in bucati si pestele si restul ingredientelor.
Se adauga putina maioneza si se amesteca bine. Intreaga compozitie se pune in coaja de pepene si se serveste rece.
Pofta buna!
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.