- 3-4 porumbi
- 1 litru de apa
- sare dupa gust
Mod de preparare
Porumbii cumparati trebuie sa fie in lapte pentru a fi tocmai buni de fiert.
Se pun in apa si se acopera cu cateva panuse si oala in care se pregatesc se acopera si ea cu un capac.
Se fierb aproximativ un sfert de ora.
Se mai lasa 10 minute si se pot servi. Porumbii se scot si se adauga sare dupa preferinte.
Pofta buna!
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro