150 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 1 pepene cu pulpa verde
- 1 pepene cu pulpa galbena
- sucul si coaja de la o lamaie verde
- 1/8l.sherry
- 150g.cuburi de gheata
- 2 linguri zahar vanilinat
- 4 buline de inghetata de vanilie
- frunzulite de lamaita
Mod de preparare:
1 Pepenii se taie in doua ,se scot samburii si se scobesc ,cu lingura de inghetata, buline de pepene.
2.1/2 din miezul de pepene , ramas dupa ce am scos bulinele de pepene, se turmixeaza si se amesteca cu sherry,cuburile de ghiata si zaharul vanilinat.
Compozitia rezultata se repartizeaza in jumatatile de pepene, de asemenea se repartizeaza bulinele de pepene si in mijlocul fiecarei portii se pune o bulina de inghetata.Se orneaza cu frunzulite de lamaita.
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?