150 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 1 pepene cu pulpa verde
- 1 pepene cu pulpa galbena
- sucul si coaja de la o lamaie verde
- 1/8l.sherry
- 150g.cuburi de gheata
- 2 linguri zahar vanilinat
- 4 buline de inghetata de vanilie
- frunzulite de lamaita
Mod de preparare:
1 Pepenii se taie in doua ,se scot samburii si se scobesc ,cu lingura de inghetata, buline de pepene.
2.1/2 din miezul de pepene , ramas dupa ce am scos bulinele de pepene, se turmixeaza si se amesteca cu sherry,cuburile de ghiata si zaharul vanilinat.
Compozitia rezultata se repartizeaza in jumatatile de pepene, de asemenea se repartizeaza bulinele de pepene si in mijlocul fiecarei portii se pune o bulina de inghetata.Se orneaza cu frunzulite de lamaita.
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse