O reteta rapida pentru spuma de cirese.

Ingrediente

  • ½ kg cirese
  • 100 g zahar
  • 3 albusuri
  • 100 g zahar pudra

Mod de preparare

Dupa ce se spala ciresele se lasa sa se scurga, li se indeparteaza samburii, se adauga zahar si se tin la frigider. Cele 3 albusuri se bat spuma si se adauga cate putin zahar pudra.
Se pun ciresele peste albusuri si zahar , se bat ca o spuma.
Se adauga spuma obtinuta in cesti/ castronase si se orneaza cu cateva cirese.

Se serveste rece.

Pofta dulce!

Stii vreo reteta deosebita cu cirese? Da click aici si trimite acum reteta ta.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Spuma de cirese.