Aspectuos, gustos, rafinat.

Timp de preparare:

60 - min

Dificultate:

redusa

Ingrediente:

  • 300g. foi de placinta congelate(din comert),
  • 400g. sparanghel verde
  • 200g.spanac,
  • 100g. sunca feliata,
  • 100g.cascaval ,
  • 1 galbenus,
  • sare;

Mod de preparare:

1.Se decongeleaza foile de placinta.Se curata sparanghelul ,se taie partea lemnoasa(tare)si se fierbe in apa clocotita sarata.Se taie felii cascavalul.

2.Pe o folie de aluminiu se pun foile de placinta ,peste care se aseaza feliile de sunca, apoi se pune spanacul spalat si scurs, se acopera cu feliile de cascaval, peste care se va pune sparanghelul.Cu ajutorul foliei se ruleaza .Marginile se imping spre interior pentru ca sa nu iasa compozitia in timpul coacerii.

3.Se aseaza strudelul intr-o tava ,in care am pus hartie de copt ,se unge cu galbenus de ou si se coace in cuptor preincalzit.Cald, se taie in bucati.Se serveste insotit de un sos olandez, care se prepara astfel:5 galbenuse de ou se amesteca cu sucul de la o lamaie ,cu 5 linguri de supa de carne ,cu sare si apoi , cu mixerul, se amesteca pana devine o compozitie cremoasa.

O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Strudel cu sparanghel.