Varza acra da o savoare deosebita acestui preparat.

Timp de preparare:

60 - min

Dificultate:

redusa

Ingrediente:

  • 1kg varza acra,
  • 200g.bacon,
  • 500g.carne de porc ,
  • 150g.smantana,
  • sare,
  • piper,
  • 1 ardei rosu gras,
  • 300g.costita,
  • 3 rosii,
  • carnat taiat in 10 felii,
  • marar verde ,
  • 1 ceapa,
  • cimbru,
  • ulei;

Mod de preparare:

1.Se taie ceapa in bucati mari si se caleste in ulei.Peste ceapa se pune bacon-ul taiat cubulete.

2. Varza acra se taie marunt.Costita se taie de asemenea marunt.Se taie ardeiul cubulete, rosiile se taie felii.

3.Carnea de porc feliata se bate cu batatorul de carne , se sareaza, se pipereaza .Peste felia de carne se pune o felie de rosie, o felie de carnat , apoi se ruleaza si se prinde cu o scobitore.

4.In vasul de Jena,uns cu putin ulei, se pune varza acra ,cimbru tocat,peste se aseaza rulourile de carne si se acopera cu smantana.Se da la cuptor pentru 45 minute.La servire, deasupra se presara marar tocat fin.

O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Rulouri de carne cu smantana.