1 - ora
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 6-oua
- 10-linguri ulei
- 1-cana zahar
- 2-cana faina
- 1-plic praf de copt
- 2-kg mere acrisoare
- scortisoara
- 2-pliculete zahar vanilat frisca
Mod de preparare:
Se taie merele cubulete si se pun la foc mic cu o cana de zahar (daca merele sunt acre se pune mai mult zahar) si scortisoara (dupa gust).
Se tin la foc circa 15 min apoi se dau la racit se separa galbenusul de albus, albusul se bate cu cana de zahar pana se formeaza o spuma apoi se adauga faina si galbenusurile care au fost frecate cu uleiul si zaharul vanilat.
Compozitia se amesteca cu merele racite si se toarna intr-o forma rotunda tapetata cu ulei si faina,se tine la cuptor 45-50 min se serveste cu frisca deasupra.
Pofta buna !
O reteta propusa de: Isabela Stoica (stoicaisabela)
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!