Retete de ciorba de miel

un ardei gras rosu
bulion
maruntaiele de la miel
capatina
picioarele
coastele de miel
Mod de preparare
Legumele se pun la fiert cam o jumatate de ora dupa care se adauga maruntaiele, capatina, picioarele, coastele si se spumeaza mereu. cind maruntaiele sint aproape fierte se scot si se toaca pe o planseta dupa care se pun la loc in ciorba.
Se adauga bulion se mai fierbe putin, se potriveste cu sare si bors si se drege cu ou si smintina. se serveste cu hrean ras si este o bunatate.Va doresc pofta buna si un paste fericit!
O reteta propusa de Marcu Aurelia
Intreaga echipa Delly iti ureaza PASTE FERICIT!
- ALTE ARTICOLE DESPRE:
- ciorba
- ciorba de miel
- mancare de Paste
- mancaruri de Paste
- miel
- preparate de Paste
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse