Timp de preparare:
30 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
500 gr. branza de vaci
3 oua
100 gr. zahar
50 gr. unt
40 gr. faina
stafide dupa gust
Mod de preparare:
Se freaca untul cu zaharul, apoi se adauga ouale dupa ce untul s-a inmuiat cu zaharul, se adauga branza de vaci si faina. Se amesteca bine si apoi se adauga stafidele.
Se intinde intr-o tava aluatul ca si pentru placinta, ridicand aluatul pe peretii tavii, se adauga compozitia de branza si apoi se taie aluatul de jur imprejur si se lasa sa cada peste branza,distanta intre marginea ramasa de aluat si branza trebuie sa fie de un deget.Aluatul in tava nu trebuie sa fie mai gros de 1cm.
O reteta delicioasa de pasca propusa de: Dima Daniela (alfaya)
Intreaga echipa Delly va ureaza PASTE FERICIT!
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare