Pentru prima zi a Pastelui, un aperitiv foarte gustos.

Ingrediente:

  • 6 oua fierte(tari),
  • 1 conserva de ton (120-150g.),
  • 3 linguri de maioneza,
  • 1 lingurita suc de lamaie,
  • 1/2 manunchi de patrujel,
  • 100g.masline fara os;
  • 2-3 rosii,ceapa verde si cateva fire de patrunjel pentru ornat;
Mod de preparare:

1.Ouale fierte se taie in doua pe verticala, se scot galbenusurile si se zdrobesc cu furculita.Se scurge pestele din conserva si, impreuna cu maioneza,se amesteca cu galbenusurile zdrobite.Se adauga sucul de lamaie si patrunjelul verde tocat foarte fin.
2.Se taie marunt maslinele (cateva se lasa pentru ornat) si se incorporeaza in crema de ou.Se umplu ouale cu varf.Ar fi bine sa se foloseasca spritul pentru a fi cat mai apetisante.
Se orneaza cu masline , iar printre oua se aseaza felii de rosii, fire de patrunjel si ceapa verde.

Obs.Nu folosim sare, conserva de ton este destul de sarata.

O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Oua umplute cu ton.