- 6 oua fierte(tari),
- 1 conserva de ton (120-150g.),
- 3 linguri de maioneza,
- 1 lingurita suc de lamaie,
- 1/2 manunchi de patrujel,
- 100g.masline fara os;
- 2-3 rosii,ceapa verde si cateva fire de patrunjel pentru ornat;
1.Ouale fierte se taie in doua pe verticala, se scot galbenusurile si se zdrobesc cu furculita.Se scurge pestele din conserva si, impreuna cu maioneza,se amesteca cu galbenusurile zdrobite.Se adauga sucul de lamaie si patrunjelul verde tocat foarte fin.
2.Se taie marunt maslinele (cateva se lasa pentru ornat) si se incorporeaza in crema de ou.Se umplu ouale cu varf.Ar fi bine sa se foloseasca spritul pentru a fi cat mai apetisante.
Se orneaza cu masline , iar printre oua se aseaza felii de rosii, fire de patrunjel si ceapa verde.
Obs.Nu folosim sare, conserva de ton este destul de sarata.
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor