Pentru prima zi a Pastelui, un aperitiv foarte gustos.
Ingrediente:

  • 6 oua fierte(tari),
  • 1 conserva de ton (120-150g.),
  • 3 linguri de maioneza,
  • 1 lingurita suc de lamaie,
  • 1/2 manunchi de patrujel,
  • 100g.masline fara os;
  • 2-3 rosii,ceapa verde si cateva fire de patrunjel pentru ornat;
Mod de preparare:

1.Ouale fierte se taie in doua pe verticala, se scot galbenusurile si se zdrobesc cu furculita.Se scurge pestele din conserva si, impreuna cu maioneza,se amesteca cu galbenusurile zdrobite.Se adauga sucul de lamaie si patrunjelul verde tocat foarte fin.
2.Se taie marunt maslinele (cateva se lasa pentru ornat) si se incorporeaza in crema de ou.Se umplu ouale cu varf.Ar fi bine sa se foloseasca spritul pentru a fi cat mai apetisante.
Se orneaza cu masline , iar printre oua se aseaza felii de rosii, fire de patrunjel si ceapa verde.

Obs.Nu folosim sare, conserva de ton este destul de sarata.

O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cele mai scumpe ouă de Paște. În ferme se vând cu 65 de bani bucata, în magazine și piețe cu 55% mai mult Fiți creativi: Modalități ingenioase de a vopsi ouăle de Paște Sunt adorabile, nu ai cum să le reziști: Împletituri decorative minunate pentru ouăle de Paști!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri