O reteta simpla de frigarui de miel pregatite la gratar.

Ingrediente

  • 500 g pulpa de miel
  • 2 cepe mici
  • ardei gras
  • 4 rosii micute
  • cimbru uscat
  • zeama de lamaie
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Carnea se spala foarte bine, se curata de tendoane si se sterge si cu un servetel. Se taie apoi in mici cubulete. Se pun intr-un castron si se toarna peste ele si zeama de lamaie si 50-60 ml de ulei. Se mai pune cimbur, sare si piper.

Se curata si spala bine ceapa si se taie in 4. Ardeiul gras se taie si el in cubulete; se spala si rosiile.
Se pun pe bete de frigaruie, osciland ingredientele astfel incat la sfarsit sa ramana carne.Frigaruile

sunt excelente daca doriti sa faceti de Paste un gratar.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri