Ingrediente
- 500 g pulpa de miel
- 2 cepe mici
- ardei gras
- 4 rosii micute
- cimbru uscat
- zeama de lamaie
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare
Carnea se spala foarte bine, se curata de tendoane si se sterge si cu un servetel. Se taie apoi in mici cubulete. Se pun intr-un castron si se toarna peste ele si zeama de lamaie si 50-60 ml de ulei. Se mai pune cimbur, sare si piper.
Se pun pe bete de frigaruie, osciland ingredientele astfel incat la sfarsit sa ramana carne.Frigaruile
sunt excelente daca doriti sa faceti de Paste un gratar.
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.