Timp de preparare:
2 - ore
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- o pulpa de miel taiata bucati mari.
- usturoi frunze
- sare
- piper
- grasime
Mod de preparare:
Carnea se spala, se sterge cu un prosop de bucatarie, se impaneaza cu usturoi verde si se condimenteaza cu ssare si piper.
Se pune in tava in care s-a pus grasimea si se da la cuptor. Din cand in cand se adauga cate putina apa, sa nu se usuce.
Recomand o garnitura de spanac.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Costan Adina (adinutza)
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.