45 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 1kg. ciuperci
- 1 kg.cartofi
- 2 cepe
- 4 linguri de ulei
- 1 pahar bulion
- sare
- piper
- patrunjel verde
- pesmet
Mod de preparare:
1.Ciupercile se dau prin masina de tocat carne, impreuna cu cele 2 cepe.Se calesc apoi in ulei incins,se potrivesc de sare ,piper si se presara cu petrunjel verde tocat marunt.
2.Cartofii se fierb in apa sarata si apoi se curata si se zdrobesc bine.
3.Se unge un vas de Jena cu margarina ,se presara cu pesmet si se aseaza straturi de cartofi si ciuperci, ultimul trebuie sa fie de cartofi.
4.Se toarna deasupra un pahar de bulion .Se da la cuptor pana se rumeneste deasupra.
5.Se serveste musacaua calda ,cu salata verde sau muraturi.
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie