O reteta simpla de oua umplute cu piept de pui.

Timp de preparare:

60 - min

Dificultate:

redusa

Ingrediente:

  • 10 oua
  • 1/2 piept de pui
  • crema de unt sau branza
  • 5 castraveti murati
  • gogosari rosii murati
  • patrunjel
  • sare, piper
Maioneza:
  • 2 oua
  • mustar
  • ulei
  • sare
Mod de preparare:

-se pun ouale la fiert
-pieptul de pui se feliaza se condimenteaza dupa gust si se pune pe gratar
-dupa ce ouale s-au fiert se taie in doua si se scoate galbenusul
-pieptul de pui, castravetii, gogosarii si partunjelul se taie marunt.
-se amesteca galbenusul cu crema te unt sau branza pana devin omogene,se adauga pieptul de pui, muraturile, patrunjelul si sare dupa gust
-din cele 2 oua ramase se face maioneza.
-pe un platou intins se toarna maioneza si se aseaza ouale
-se orneaza dupa imaginatia fiecaruia!

Pofta Buna !

O reteta propusa de: Junjan Adriana (adriana_junjan)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Oua umplute cu piept de pui.