30 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 200g orez
- 1/2spanac curatat si spalat
- 200g ciuperci champinion
- sare
- piper
- alte condimente dupa plac.
Se spala orezul se pune intr-o cratita cu o cana de apa fiarta.Intre timp se caleste spanacul in putin ulei impreuna cu ciupercile taiate felii.Orezul se fierbe pe jumatate.Dupa ce a fiert se cladesc intr-o alta cratita orezul deasupra se pune spanacul si ciupercile, se presara si codimente.Se da la cuptor 10min.
E super bun de post.
Va doresc pofta buna!!!
O reteta propusa de: Pop Ana-Maria (roscata_26)
(1).jpg)
(1).jpg)
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei