O reteta de orez cu dovlecei usor de pregatit.

Ingrediente

  • 1 ceasca de orez
  • 2-3 dovlecei
  • 3 cesti de apa
  • 100 g margarina
  • marar
  • sare
  • piper
Mod de preparare

Orezul se pune in apa si se lasa sa se umfle. Dovleceii se spala, se rad si se taie in felii.Dovleceii se pun intr-o cratita pe foc cu 70 de g de margarina sau unt; se acopera cu un capac pentru a se inmuia in apa lasata de ei. Dupa ce incep sa se rumeneasca se adauga orezul.
Se pun cele 3 cesti de apa, sare si piper dupa gust. Se adauga si restul de unt, putin marar tocat si cratita se baga la cuptor.

Acest tip de orez cu dovlecei se poate servi fie cald fie rece.

Pofta buna!


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Orez cu dovlecei.