O reteta deosebita de pulpe de pui cu sos de usturoi.

Timp de preparare:

40 - min

Dificultate:

redusa

Ingrediente:

  • 1kg de pulpe superioare sau inferioare
  • 1 ceapa mare
  • o capatana de usturoi
  • 1/2litri de lapte
  • 2linguri de faina
  • putina boia
  • sare

Mod de preparare:

Pulpele se frig in ulei pana se patrund dupa care se scot pe o farfurie.Ceapa se toaca pestisori si se caleste putin in ulei,se adauga putina boia pentru culoare si faina.Se amesteca timp de 1 min.dupa care se adauga laptele putin cate putin.
Se pune usturoiul pisat,sare dupa gust,si se mai amesteca putin dupa care se strecoara sosul ca sa fie fin.
Pulpele prajite se pun in acest sos si peste 10 minute se poate servi.E foarte gustos cu mamaliguta si un pahar de vin demidulce!

Pofta buna!

O reteta propusa de: Rotar Laura (alirog)


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri