Ingrediente
- 500 g spaghete
- 450 g carne de vaca
- 1 ceapa
- 200 g cascaval
- 100 g unt
- 2 oua
- 100 ml ulei
- 500 ml de sos tomat
- sare
- piper
Mod de preparare
Spaghetele se fierb in 2 litri si jumatate de apa. Se adauga si putina sare in apa. Carnea se toaca si se amesteca cu ou, sare, sos tomat, ceapa si piper pana se inmoaie.
Dupa ce se scurg spaghetele se adauga peste ele amestecul pregatit in prealabil. Se pun intr-o tava unsa cu unt si se baga la cuptor. Pe deasupra se rade cascaval.
Cand se rumenesc se opreste focul si se pot servi.
Pofta buna!
Pune tusea la colț cu Imunotus

Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?