IN ACEST ARTICOL:
Sa pregatim impreuna niste spaghete cu carne de vaca.

Ingrediente

  • 500 g spaghete
  • 450 g carne de vaca
  • 1 ceapa
  • 200 g cascaval
  • 100 g unt
  • 2 oua
  • 100 ml ulei
  • 500 ml de sos tomat
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Spaghetele se fierb in 2 litri si jumatate de apa. Se adauga si putina sare in apa. Carnea se toaca si se amesteca cu ou, sare, sos tomat, ceapa si piper pana se inmoaie.
Dupa ce se scurg spaghetele se adauga peste ele amestecul pregatit in prealabil. Se pun intr-o tava unsa cu unt si se baga la cuptor. Pe deasupra se rade cascaval.

Cand se rumenesc se opreste focul si se pot servi.

Pofta buna!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri