(pentru 4 persoane):
200ml.suc de portocale,
4 linguri ulei de rapita,
1 lingura miere,
2 linguri otet balsamic,
300g.somon afumat,
100g.salata verde foarte tanara(fara capatana),
100g.salata creata,
2 linguri piper rosu macinat,
coaja de la o portocala taiata in fasii subtiri;
Mod de preparare:
1 Sucul de portocale se pune la fiert si, dupa doua clocote,se ia de pe foc.Se lasa la racit, apoi se adauga uleiul,mierea si otetul balsamic si se sareaza.
2.Somonul il taiem in fasii la fel de groase ,pe care le asezam de jur imprejurul unei farfurii.Salata spalata si scursa de apa se aseaza in mijlocul farfuriei.
3.Piperul rosu se presara peste somon si pe marginea farfuriei.Sosul de portocale se toarna peste somon si salata si se orneaza cu coaja de portocala taiata in fasii subtiri.Servim cu un vin alb sec.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară