Timp de preparare:
50 - min
Dificultate:
medie
Ingrediente:
- 1/4 kg carne de vaca
- 1 conopida mica
- 1 ceapa mica
- 2 morcovi mici
- 1 patrunjel mic
- 1 ardei verde mic
- 1 lingura de otet
- 3 linguri de bulion
- sare
- piper
- tarhon
- leustean
Mod de preparare:
Se pune la fiert carnea de vacuta in apa rece. Cand este aproape gata , se adauga ceapa taiata in 6, morcovii si patrunjelul rasi, ardeiul taiat in feliute subtiri. Peste 10 minute se pune si conopida, si peste 5 minute otetul si bulionul.La sfarsit se adauga piperul, sare, frunze de leustean, tarhon .
Se poate servi cu iaurt sau smantana, dar important este sa fie fierbinte
O reteta propusa de: Burete Cristina (burete)
Iti recomand si retetele:
Ciorba de zarzavat
Ciorba greceasca
Ciorba radauteana
Ciorba de fasole
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă