Un preparat care o sa-ti placa sigur. In plus avem si poza din partea cititoarei pentru a vedea cum trebuie sa fie rezultatul final.

Timp de preparare:

50 - min

Dificultate:

medie

Ingrediente:

  • 1/4 kg carne de vaca
  • 1 conopida mica
  • 1 ceapa mica
  • 2 morcovi mici
  • 1 patrunjel mic
  • 1 ardei verde mic
  • 1 lingura de otet
  • 3 linguri de bulion
  • sare
  • piper
  • tarhon
  • leustean

Mod de preparare:

Se pune la fiert carnea de vacuta in apa rece. Cand este aproape gata , se adauga ceapa taiata in 6, morcovii si patrunjelul rasi, ardeiul taiat in feliute subtiri. Peste 10 minute se pune si conopida, si peste 5 minute otetul si bulionul.La sfarsit se adauga piperul, sare, frunze de leustean, tarhon .

Se poate servi cu iaurt sau smantana, dar important este sa fie fierbinte

O reteta propusa de: Burete Cristina (burete)

Iti recomand si retetele:

Ciorba de zarzavat

Ciorba greceasca

Ciorba radauteana

Ciorba de fasole


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Ciorba de vacuta.