Ingrediente
- aproximativ 1 kg de crap
- 2 cepe
- 1 lingura de ulei
- 2-3 linguri de bulion
- jumatate de lingurita de boia
- sare dupa gust
Mod de preparare
Crapul se curata bine si se taie in bucati. Se incinge uleiul intr-o cratita si se inabusa ceapa taiat marunt.
Se pune bulionul si se amesteca cu boia si sare. Se adauga pestele si se lasa pe foc pana se fierbe. Se serveste cald.
Pofta buna!
Cum pregatesti pestele? Da click aici si trimite reteta ta.
Iti recomand si retetele:
File de peste pane
Salata de ton
Salata de scrumbie
Salata de ciuperci cu peste
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie