Ingrediente
- 200 g faina
- 125 g unt
- 120 g zahar pudra
- 3 oua
- gem
- zeama de lamaie (o lingura)
- 1 praf de copt
- 1 pachetel de zahar vanilat
- 100 g nuci macinate
Mod de preparare
Dintre cele 3 oua se foloseste un singur ou intreg si doua galbenusuri. Din ingredientele prezentate se face un aluat care se framanta bine si se imparte in doua.
O parte din acest aluat se amesteca bine cu doua linguri de cacao. Se face o foaie care se intinde pe o tava. Se pune putin gem care se intinde uniform pe toata suprafata. Peste aceasta foaie se pune inca una formata din aluatul ramas.
Se coace la foc potrivit.
Se pudreaza cu zahar si se poate servi.
Este delicioasa!
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana