Ingrediente
- 200 g faina
- 125 g unt
- 120 g zahar pudra
- 3 oua
- gem
- zeama de lamaie (o lingura)
- 1 praf de copt
- 1 pachetel de zahar vanilat
- 100 g nuci macinate
Mod de preparare
Dintre cele 3 oua se foloseste un singur ou intreg si doua galbenusuri. Din ingredientele prezentate se face un aluat care se framanta bine si se imparte in doua.
O parte din acest aluat se amesteca bine cu doua linguri de cacao. Se face o foaie care se intinde pe o tava. Se pune putin gem care se intinde uniform pe toata suprafata. Peste aceasta foaie se pune inca una formata din aluatul ramas.
Se coace la foc potrivit.
Se pudreaza cu zahar si se poate servi.
Este delicioasa!
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!