Ingrediente
- 200 g faina
- 125 g unt
- 120 g zahar pudra
- 3 oua
- gem
- zeama de lamaie (o lingura)
- 1 praf de copt
- 1 pachetel de zahar vanilat
- 100 g nuci macinate
Mod de preparare
Dintre cele 3 oua se foloseste un singur ou intreg si doua galbenusuri. Din ingredientele prezentate se face un aluat care se framanta bine si se imparte in doua.
O parte din acest aluat se amesteca bine cu doua linguri de cacao. Se face o foaie care se intinde pe o tava. Se pune putin gem care se intinde uniform pe toata suprafata. Peste aceasta foaie se pune inca una formata din aluatul ramas.
Se coace la foc potrivit.
Se pudreaza cu zahar si se poate servi.
Este delicioasa!
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară