Este un preparat foarte gustos , care poate fi servit cald, insotit de diferite garnituri sau rece, la cina ,cu muraturi.

Timp de preparare:

30 - min

Dificultate:

redusa

Ingrediente:

4 felii de carne de porc sau vitel(cca. 600 gr.), 1 manunchi de patrunjel verde, sare, cascaval, pentru pane: faina, ou, 50 gr. alune, 1 manunchi de patrunjel verde; pentru copt: unt

Mod de preparare:

Carnea se spala si se sterge cu un servet de bucatarie. Cu un cutit care taie bine se face un buzunaras celor 4 felii de carne.
Patrunjelul se toaca marunt si se amesteca cu cascavalul ras si cu aceasta compozitie se umplu cele 4 felii de carne. Se prinde cu scobitori.
Feliile de carne se sareaza, se pipereaza, se trec prin faina, ou batut, apoi prin alunele macinate si se amesteca in prealabil cu patrunjelul tocat. In unt fierbinte se frig pana sunt rumenite.Se servesc cu diferite garnituri si cu un vin alb sec.

Pofta buna!

O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Cordon vert.