O simpla reteta pentru pregatirea heringilor prajiti.

Ingrediente

  • 1 kg heringi
  • ulei
  • 2 lamai
  • unt
  • 60 g faina
  • cartofi
  • sare
  • patrunjel

Mod de preparare

Heringii se curata si intestinele se scot prin locul branhiilor pentru a nu se taia pe burta.
Dupa ce se spala bine de mai multe ori, se lasa sa se scurga de apa, se dau cu sare, cu zeama de lamaie si pe ambele parti prin faina. Se incinge uleiul intr-o cratita si se prajesc bine pe ambele parti.

Se servesc cu cartofi fierti, cu putin unt topit peste, putin patrunjel presarat si felii de lamaie.

Pofta buna!

Tu cum pregatesti heringii? Da click aici si trimite reteta ta.

Iti recomandam si retetele:

Prajitura cu ananas

Ciuperci cu smantana

Curcan cu masline

Tort tanti Nina


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Heringi prajiti.