Din foile din comert se aseaza straturi, carne tocata, doua foi, spanac pasat cu usturoi, un rand de cas, un rand de carne.

Timp de preparare:

20 - min

Dificultate:

redusa

Ingrediente:

- foi de placinta pachet
- carne tocata trasa in tigaie cu o ceapa taiata marunt, condimente...
- un pumn mare de cas ras
- 700 g spanac facut marunt sau pireu de spanac, usturoi, bulion,un ou pentru uns deasupra

Mod de preparare:

Simplu de tot, dupa imaginatie, se pun 3-4 foi unse cu ulei in tava de la aragaz, se pune carne, alte foi, cas, spanac, alta foaie, carne...etc

O reteta propusa de: Daniela (psihologdana)

Va recomandam si retetele:

Placinta cu lapte batut

Placinta cu branza


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Placinta cu carne.