Timp de preparare:
30 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 400 g cascaval
- 100 g salam picant
- 100 g sunca presata
- 100 g morcovi fierti (intregi)
- 4 oua fierte tari
- sare, piper
- ulei de masline
- otet
- putina supa (de la morcovi)
Mod de preparare:
Cascavalul se taie felii de 0,5 cm grosime si apoi in fasii subtiri. Feliile de salam si de sunca se taie tot in fasii (sa fie cam la fel de groase ca si cascavalul) iar morcovii fierti la fel, ii taiem in felii pe lungime si apoi in fasii (daca sunt prea lungi, ii taiem in 2 inainte).
Se amesteca toate "fasiile", se potrivesc de sare si piper, si se asezoneaza cu amestecul de ulei, otet si supa.
Se aseaza frumos pe un platou si se decoreaza cu ouale fierte si taiate in sferturi.
E delicioasa!
Pofta buna!
O reteta propusa de: Costan Adina (adinutza)
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie