un file somon, legume congelate dupa preferinta (mazare,morcovi,porumb ,broccoli) optional tofu, 2-3 lamai mari, condimente dupa gust(sare, piper, cimbru, rozmarin ,coriandru, ghimbir,sau chiar un amestec gata preparat la plic, ptr. peste)
Mod de preparare:
Somonul se marineaza 2-3 zile in tr-o marinata compusa din zeama de lamaie, condimente si ierburi aromatice.legumele se fierb la abur si se sareaza dupa gust.
Se monteaza totul pe un platou, se stropesc legumele cu marinata in care s-a "facut" somonul si se adauga optional bucatele de tofu.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Magdalena Kiss (mkiss26)
Stii o reteta delicioasa? Da click aici si trimite reteta preferata.
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.