- 2 oua
- un pahar de zahar
- o jumatate pahar ( de 250 ml)de cafea tare (sau o jumatate pahar de cicoare) concentrata
- o jumatate pahar lapte dulce rece
- o lingurita de anason pisat
- o lingurita bicarbonat de sodiu nestins
- o cescuta rom
- o cescuta ulei
- o lingurita scortisoara
- o lingura marmelada
- 30 de nuci
- 5 bucati de rahat taiat
- 0,5 kg faina.
Mod de preparare
1. Se freaca ouale cu zaharul. Se adauga cafeaua (se face o cafea mai concentrata) si laptele.
2. Marmelada se amesteca cu anasonul, bicarbonatul, romul, uleiul, scortisoara.
3. Se amesteca compozitia de ou cu cea de marmelada. Se pun nucile taiate, rahatul si faina.
4. Se pune compozitia intr-o tava de chec unsa cu ulei si tapetata cu faina.
5. Se lasa tava sa stea o jumatate de ora la temperatura camerei apoi se baga la cuptor si se coace la foc potrivit.
Este un chec cu multe arome numai bun pentru sarbatorile de iarna.
O reteta propusa de: ZAHIU MIRELA (mirelaz)
Echipa Delly iti ureaza LA MULTI ANI !

Ce trebuie să faci în timpul unui cutremur. Ce trebuie să conțină rucsacul de urgență
The Story of Autism rescrie povestea copiilor cu autism şi lansează o campanie de strângere de fonduri
Copiii din Turcia și Siria sunt în risc vital. Salvați Copiii România anunță un mecanism de ajutor imediat
De la manipularea emoțională la abuzul sexual asupra copiilor: Mecanismele prin care copiii sunt vulnerabilizați și devin victime