5 - ore
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
usturoi
sare
sfecla rosie
boabe de piper
mustar
Mod de preparare:
Absolut obligatoriu,dupa reincalzirea de a doua zi,din zeama curatata de grasime scoti o cana si o fierbi cu felii de sfecla rosie.Se obtine un colorant natural.Zeama mare reincalzita se amesteca cu mujdeiul bine topit in sare si SE VANTURA in doua vase mari cu o oala mai mica pana cand zeama se albeste si spumeaza.
Ultima vanturare se pune sita pentru a scoate usturoiul ce si-a lasat mirosul...Se scot paharele de plastic incolore si se toarna doua ,trei linguri de zeama colorata si amestecata cu cea spumata.Se lasa sa se inchege dupa care se toarna zeama incolora apoi un strat subtire de mustar...La servire se rastoarna paharul cu piftie inchegata si rece,dupa ce deslipesti de pe margin cu un cutit...Colorarea de zeama se poate face si cu coloranti alimentari.
Poti obtine in pahar mai multe straturi colorate diferit,depinde de imaginatie...
O reteta propusa de: Flortescu Vasile (florescu_vasile2001)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară