O reteta primita din partea unei cititoare fidele.

Ingrediente

- cutie conserva ton in ulei (cea in suc propriu e pt. reteta dietetica)
- cca 80-100 grame porumb fiert, din conserva
- 1 ceapa alba
- 1/2-3/4 din cate un ardei gras rosu, ardei galben si ardei verde( functie si de
marimea ardeiului)
- maioneza facuta din 1 galbenus de ou fiert
- 1 galbenus crud si 150 ml ulei
- sare
- piper

Mod de preparare

Se taie fideluta ceapa (care se si freaca intre palme) si ardeii si se oparesc 2-3
min. cu un amestec de apa clocotita si otet(la 200 ml apa -1 lingura otet). Se scurg
bine, bine si se lasa la racit legumele.
Apoi se amesteca cu maioneza si tonul scurs de zeama, piper, sare. Pentru reteta dietetica nu se pune maioneza, doar putin ulei (de masline de preferat ori uleiul propriu! )

Pofta buna!

O reteta propusa de Sultanica Popescu

Alte retete trimise de Sultanica Popescu:

1.Musaca de vinete
2.Friptura de vitel

Tu cum pregatesti salata de peste? Da click aici si spune-ne reteta ta.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Salata cu ton si legume.